shaggy dogs european blues chalenge
shaggy dogs ouifm
shaggy dogs
shaggy dogs
accueil shaggy dogs
“Dit is een totaalpakket van een band met een heel eigen sound, een wild enthousiaste bende. Een tip voor alle organisatoren van bluesfestivals: haal die gasten binnen en ‘have a Renegade Party!”
(Back to The Roots, juli 2013)

“De Fransen maken ontzettend swingende muziek.”
(Festival Info, 1 juli 2013)

“Het viertal bewijst dat het helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn om een leuk album te maken. Tres plaisant, chapeau!”
(Lust For Life, juni 2013)

Het is geen pure Blues, het is geen Rock’n Roll, ook geen soul, maar volgens eigen zeggen een subtiele smeltkroes die zij “Blues’n Roll fiesta”. Al met al weer een puik album van dit Franse kwartet.”
(Maxazine, 16 juni 2013)

“Luisterend naar het album is het niet alleen rauwe snelle pubrock wat de klok slaat. Er zit voldoende variatie in om het aantrekkelijk te houden. Een erg leuk album van deze Fransozen waar ik erg veel plezier aan heb beleefd.”
(Blues Magazine, 7 juni 2013)

“Vanaf de openingstrack tot en met het laatste nummer biedt de band verrassingen en variatie. Het enige wat je moet doen is deze 'onderzetter' in je cd-player stoppen en genieten van een lekkere partij muziek.”
(Bluesbreeker, juni 2013)

“Het losgeslagen kwartet, aangevuld met enkele gastmuzikanten, huldigt in de eerste plaats het principe van ‘partying with the crowd’, maar dan in een woeste versie waarbij de tijdsgeest voor de nodige turbulenties en verleidingen zorgt.”
(Rootstime, mei 2013)

Met hun vijfde cd gaan de Shaggy Dogs doorbreken. Ze zijn een geflipte bende en niet vies van een klodder mambo en een hoopje Bo Diddley op speed met zowaar een punksfeertje ('Promise'). Fuck zeg! Hoe is het mogelijk dat dit stelletje Fransen onze ogen opent en ons kan laten geloven dat Arno dan toch ergens ooit iets met blues moet hebben gehad. The Shaggy Dogs zijn – hoe kan het ook anders – geweldig beestig!” (Back To The Roots, oktober 2011)


"Heavy-duty R&B, die klinkt alsof Lee Brilleaux heropgestaan is en er met Dr. Feelgood weer als vanouds tegenaangaat. Nooit van hen gehoord....dat kan, wij eerlijk gezegd ook niet, moeten we met het schaamrood op de wangen toegeven. Deze cd zal ongetwijfeld een keerpunt in hun carriére worden." (Rootstime)


"Dr. Feelgood!" riepen wij kinderlijk enthousiast uit bij de eerste tonen en daarmee zaten wij er weliswaar flink naast (The Heavy? Jim Jones Revue? Jon Spencer Blues Explosion dan toch zeker wel?) maar een ultiem compliment is dat natuurlijk wel, want weinig bands evenaren het energielevel van die onvergelijkbare pubrockers." (Mania # 282)


"Wie had gedacht dan 4 Fransozen zo'n knetterend R&B feest konden bouwen? 13 Songs swingen als een frituurpan vol kipknotsen…..een waar genot." (EssensiE, november 2011)


"Met 'Who Let The Shaggy Dogs Out?!' moet maar eens een kleine doorbraak bewerkstelligd worden. Live schijnt het een ware belevenis te zijn.Beware Of The Dogs!!! Shaggy Dogs Power!!!" (Blues Magazine, 18 november 2011)


"Een beetje genant dat we tot voor kort nog niet hadden gehoord van deze licht ontvlambare band. Het kwartet raast onstuimig door 15 tracks met stuk voor stuk een hoge opwindingsgraad. Aanbevolen voor al Uw wilde feesten en partijen." (Heaven, jan/feb 2012)

ON TOUR
concerts shaggy dogs
        2018      
26
janvier
  Dedemsvaart ( NL)
Gashouder Podium
27
janvier
  Assen (NL)
Festival Asser Blues Dagen
23
mars
  Valencia (SP)
16 Toneladas  
21
avril
  Saint Laurent Nouan (41)
La grange Blues Club
26
mai
 

Bel air Live Podium
Breda (NL)

27 mai   Zottegem (B)
More Blues Festival 
2
juin
  Private Party
Gazeran (78)
16
juin
  Cabannes (13)
Festival Blues
5
juillet
  La Rochelle (17)
Autour de minuit
6
juillet
  Cognac (86)
Blues Passions
7
juillet
  Run Cap Sud
Le Pechereau (36) 
19
juillet
  Caravia (SP)
Motorbeach Festival 
25
aout
  Saint Geneys (43)
Chom Blues Festival 
4
oct
  Paris (75)
New Morning
with Corky Laing celebrates Mountain
13
oct
  Grand Hotel de Vianden (Lux)
Blues Weekend
14
oct
  Spikenisse (NL)
Bar Spot
9
nov
  La P'art-queterie Fresselines (26) 
10
nov
   Festival Musicolor
 Chambon la Forêt (45) 
24
nov
  C blues Festival
Heerlen (NL)
25
nov
   The Crossover
Gent (B) 


MANAGEMENT greenbullet@free.fr
33 (0)6 62 45 80 80